Prvi srpski CNC brend.
  • Niš
  • Sub: 08:00 - 15:00
  • Ned: Ne radimo

Subvencije za kupovinu CNC mašine – Pokrenite ili unapredite svoje preduzeće kupovinom nove CNC mašine

Poslednjih 5 godina Srbija stalno investira u poboljšanje privredne slike i jačanje domaće ekonomije. Građanima se preko Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i preko drugih fondova, nude različite subvencije za kupovinu CNC mašine i kupovinu mašina za pokretanje ili unapređenje proizvodnje. Subvencije za zaposljavanje ili kupovinu nove opreme mogu pozitivno uticati na zainteresovano lice da krene putem preduzetništva. Republika Srbija izdvaja velika sredstva za kupovinu opreme koja direktno podstiče proizvodnju. Nepovratna finansijska sredstva kojom tom prilikom zainteresovano lice može da dobije kreću od 1500 evra. Možda je još korisnija stručna pomoć pri vođenju poslovanja koja pružaju relevantne stručne službe.

Pokretanje biznisa u domenu mašinske obrade uvek je bio veoma profitabilni izbor iz mnogo razloga. Srbija manjka u mašinskoj proizvodnji i uvek je bilo, a i biće mesta za nove igrače na tržištu. Ukoliko planirate pokretanje mašinske proizvodnje, ili ste se opredelili za pružanje usluga mašinske obrade, najbolji izbor je nabavka nove CNC mašine za mašinsku obradu metala.

Zašto i gde kupiti CNC mašinu? 

cnc strug, cnc glodalica

Opremanje mašinske radionice novim CNC mašinama

 

CNC Fiber laseriCNC strugoviCNC glodalice

Možda najveći razlog za kupovinu CNC mašine leži u tome da CNC mašine višestruko brže i preciznije vrše mašinsku obradu metala od konvencijalnih mašina. S druge strane nekada je isplativije izraditi mašinski deo na konvencijalnoj mašini ali to su retki slučajevi. Svaki oblik serijske proizvodnje bolje je odraditi na CNC mašini u poređenju sa konvencijalnom.

Investicija se brzo vraća. Radni sat na CNC mašini zavisi od više faktora ali svaku investiciju u CNC mašinu možete vratiti u roku od godinu dana.

CNC mašine kupujte isključivo kod domaćeg proverenog prodavca! AMTOOLS Nis CNC Prodaja

Razlog je jasan, kupovinom neke CNC mašine kod domaćeg prodavca ostvarujete sva prava koja bi Vam bila garantovana kupovinom bilo kog drugog proizvoda – garancija – servis – tehnička podrška.

Ne kažemo da je kupovinom CNC mašine iz instranstva nemate ova prava, već samo su ona teško ostvariva i uglavnom su vremenski dosta zahtevna.

CNC mašine se sada brzo i lako programiraju

Razvoj CNC težio je za uprošćavanjem programiranja i rada na mašini. Početnik CNC programer može bez puno teškoća da programira srednje kompleksne komade na CNC mašini. Današnje obuke su kratke i efikasne. S druge strane postoji veliki broj CAM paketa koji dodatno uprošćavaju programiranje CNC mašine.

Imate zagarantovan posao

S obzirom da je tržište mašinske proizvodnje veliko, ali da je i pronalaženje i povezivanje sa poslovnim partnerima putem interneta lakše nego ikada, uvek ćete imati zagarantovan posao .

AMTOOLS Niš CNC mašine su Vaš najbolji izbor – Najveća ponuda CNC mašina u Srbiji i regionu 

Pogledajte AMTOOLS Niš ponudu CNC mašina – Garantovani kvaltiet i pouzdani prodavac.

Kupovinom neke od AMTOOLS Niš CNC mašine garantovana Vam je puna i neograničena garancija u roku od 2 godine. Neograničena obuka za CNC operatera koja važi za neograničeni broj lica i nije vremenski ograničena.