Prvi srpski CNC brend.
  • Niš
  • Sub: 08:00 - 15:00
  • Ned: Ne radimo

Prodaja CNC masina u Srbiji

Mi prodajemo nove CNC masine – CNC GlodaliceCNC Strugove i CNC Fiber Lasere po najboljim uslovima.

AMTOOLS Niš je Vaš najbolji CNC brend u Srbiji i regionu. CNC masina kupljena u AMTOOLS Nišu je najsigurnija investicija – Najbolje CNC masine za obradu metala i drugih materijala.

Vođeni višegodišnjim poznavanjem tržišta i potrebe klijenata CNC masina u Srbiji i regionu, AMTOOLS Niš se odlučuje za prodaju i distribuciju masina za obradu metala visokog kvaliteta.

Proces kupovine CNC masine u Srbiji je relativno komplikovan a AMTOOLS Niš se od konkurencije izdvaja po jednostavnosti, transparentnosti i uslovima kupovine.

Mi cenimo klijenta, njegovo vreme, investiciju i shvatamo da je prilikom kupovine CNC masine neophodno uzajamno poverenje i poštovanje.

Kod nas nema skrivenih troškova – Cena oko koje se dogovorimo se ne menja! To ne nudi naša konkurencija!

Cene CNC masina je kod nas ista od momenta dostavaljanja ponude do momenta predaje CNC masine. Uslovi prodaje CNC masina su najbolji na tržištu. Mi nudimo 2 godine neogranicene garancije i obuku za neogranicen broj korisnika i bez vremenskog ograničenja. AMTOOLS Niš servisni tim postavlja mašinu, daje predlog optimalnog proizvodnog toka kako bi Vaše poslovanje bilo što profitabilnije.

Znamo da prodaja CNC masina zavisi od kvaliteta mašine – Naše CNC masine su među najprodavanijim mašinama u prethodnih nekoliko godina. Ne brinite za kvalitet, sve neželjene otkaze na masinama pokrivamo mi za 2 godine garancije.

AMTOOLS Niš beleži najbrži rast među konkurencijom.  Iskustvo, rad na mašinama, garantovanje kvaliteta i prateće usluge čine nas najboljim prodavcima CNC masina u Srbiji.

Uvek težimo poboljšanju kvalteta, tu smo da sve Vaše predloge razmotrimo i da sve probleme rešimo u najbržem mogućem roku.

Naš CNC servisni tim dolazi do Vas u roku od 24h 365 dana u godini.

AMTOOLS Niš nudi najbrže vreme isporuke CNC masina!

Za sva pitanja oko uslova prodaje kao i za sva ostala prateća pitanja vezana za AMTOOLS Niš CNC masine tu smo da Vam damo informacije u najkraćem mogućem roku.